26 Şubat 2021 Cuma

Ajax Alarm Sistemleri

 Elektronik güvenlik sistemlerinde yeni nesil teknolojilerin bir ürünü olarak ortaya çıkan Ajax (Ajax.systems) tamamen kablosuz çalışma özelliğine sahip olduğu için güvenlik konusunda yoğun ilgi görmektedir. Profesyonel ev ve iş yeri alarm sistemleri dendiğinde akla ilk gelen sistemlerden biri olan bu cihazların kullanımı ve kurulumu da oldukça basittir. İnternet üzerinden müşteri memnuniyeti odaklı profesyonel kalitede hizmet sunan firmamızın geniş ürün yelpazesi içinde Ajax kablosuz akıllı kontrol ve alarm sistemlerinin son modellerini bulabilirsiniz. Ajax Starter Kit olarak da geçen bu cihazları kullanmak ve bulunduğunuz ya da istediğiniz yerde güvenlik alarm sistemlerini aktif etmek istediğinizde ihtiyacınız olan her şey kapsamlı sistem cihazlarının içinde yer almaktadır. Ajax alarm sistemlerinde hassas detektörler içerideki hareketi detaylı bir şekilde izlerken bir yandan da güçlü alarm paneline sahip olması sebebiyle herhangi bir davetsiz misafir tespit edildiğinde hemen uyarı moduna geçmektedir.

Ajax Kablosuz Alarm Sistemleri

Firmamızın geniş ürün yelpazesi içinde yer alan Ajax kablosuz alarm sistemleri sayesinde evinizi, işyerinizi veya deponuzu 7 gün 24 saat boyunca güvenle koruyabilirsiniz. İnsan hareketlerini özel olarak algılayıp anında tespit edebilen detektörler ve yapay işlemciye sahip olan bu cihazlar sayesinde tam zamanında ve doğru bildirimlere sahip olabilirsiniz. Ajax kablosuz alarm sistemleri kullanımı da bir o kadar basit ve avantajlıdır. Akıllı telefonunuz ya da internete bağlanabilen tablet gibi diğer mobil cihazlarınız ile kolaylıkla kontrol edebileceğiniz Ajax alarm sistemlerinde birkaç dokunuşla sistemi anında etkin hale getirmenin konforunu yaşayabilirsiniz. Ayrıca Ajax alarm sistemleri cihazlarının sensör kısmında yer alan mikrofon sayesinde gerek düşük gerekse de yüksek frekanslı seslerin algılanıp kayıt altına alınması mümkündür. Bu sayede ev, ofis binası, mağazalar, oteller, restoranlar, kafeler, banka, eğitim kurumları, stüdyolar, salonlar ve hatta depolarda üst düzey güvenlik sistemi kurulmuş olmaktadır.

Ajax Kablosuz Akıllı Kontrol Paneli

Dilerseniz akılı telefon aracılığıyla kablosuz olarak yönetebileceğiniz bu sistemlerde yeni bir detektör eklemesi ya da sistem ayarları da yapabilirsiniz. Tesisinizi davetsiz misafirlere karşı korumak için ihtiyacınız olan tüm teknolojik donanım ve yazılımlara sahip olan Ajax Starter Kit fiyatları da her bütçeye uygun seçeneklerle internet üzerinden müşteri memnuniyeti odaklı hizmet sunan firmamızın geniş ürün yelpazesi içinde yer almaktadır. Ajax kablosuz akıllı kontrol paneli, cep telefonu, internet ya da GSM sim kart üzerinden anında komut edilebilme modülüne sahip bir şekilde satışa sunulmaktadır.
Güvenilir ve Hızlı Satın Alma İşlemi

Elektronik güvenlik sistemleri sektörünün önde gelen firmalarından internet sitemizde SSL güvenlik sertifikası ve 3D Secure güvenli alışveriş alt yapısı bulunduğu için kredi kartı veya banka kartı ile yapacağınız ödemeleri gönül rahatlığı ile gerçekleştirebilirsiniz. Firmamızın en teknolojik alarm sistemleri arasında öne çıkan Ajax cihazlarını tek tıkla satın alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ajax Alarm Sistemleri

 Elektronik güvenlik sistemlerinde yeni nesil teknolojilerin bir ürünü olarak ortaya çıkan Ajax ( Ajax.systems) tamamen kablosuz çalışma ...